Våran lista på de bästa slotspel från Yggdrasil

Som en journalist som spenderar en betydande del av sin tid med att undersöka, spela, samt utvärdera olika typer av slotspel kan det vara en mödosam uppgift att undvika tristess.

Särskilt när man tar sitt arbete på största möjliga allvar, och således ’måste’ spela en viss typ av slotspel tills nästan varje tänkbar kombination av symboler, bonusar, samt free spins sitter i bakspegeln och nästa spelmässiga flampunkt står på tur.

Det finns dock undantag, och i bristen på en mer utvecklad formulering tenderar slotspel från Yggdrasil att underhålla lika mycket efter en timme som de gör efter bara några minuter.

örutsatt naturligtvis att man spelar med pengar som har råd att förlora, eller kan motivera som en nödvändig förlust som en dag förhoppningsvis kommer att hjälpa en kunskapssökande själ som har funnit denna webbsida.

Vad är då anledningen till att slotspel från Yggdrasil är så underhållande? Detta är en ganska vanlig fråga som man stöter på online, och även om det vore väldigt enkelt att säga någonting om hur nordisk mytologi, i sig, är tillräckligt för att göra någonting magiskt, skulle detta eventuellt vara något av ett oärligt svar.

Yggdrasil

Delvis då sanningen är att Yggdrasil inte nödvändigtvis gör någonting som andra spelmjukvaruföretag inte gör. Man har såväl estetiskt som ljudmässigt tilltalande slotspel som regel snarare än undantag, som inte sällan även erbjuder en bra utbetalningsfrekvens, samtidigt som det är sälsynt att inte landa på några som helst betydande bonusar eller free spins på en Yggdrasil-slotspel efter kring 10 – 20 minuter.

Denna beskrivning passar dock en väldigt stor mängd moderna slotspel, och på grund av detta måste vi sorgligen erkänna att vi ej riktigt vet vad det är som gör slotspel från Yggdrasil så förbannat underhållande.

Men kanske är just du rätt man (eller kvinna) för att lösa denna gåta, och om du gör detta, vänligen låt oss veta vad dina tankar är. Vi välkomnar dem med öppna armar.

Big Blox SlotThis image has an empty alt attribute; its file name is Big-Blox-Slot-2.jpgBig Blox Slot är en ursprunglig-tema 243-vinstlinje video slot. Spelet har färgglada symboler samt underhållande ljudeffekter.
Trolls Bridge 2This image has an empty alt attribute; its file name is Trolls-Bridge-2.jpgEfter att ha hotat på hoven från den ursprungliga Trolls Bridge 2017 – har Yggdrasil just släppt uppföljningen i form av den mörkare och skrämmande Trolls Bridge 2-spåret.
Vikings Go Berzerk SlotThis image has an empty alt attribute; its file name is Vikings-Go-Berzerk-Slot.jpgÄr du redo att snurra dig själv i en vanvidd och kämpa för generösa jackpotter i Vikings Go Berzerk?
Joker Millions SlotThis image has an empty alt attribute; its file name is Joker-Millions-Slot-1.jpgJoker Millions spelautomat är precis vad läkaren beställde! Joker Millions är dock ingen vanlig fruktmaskin – den kommer med en inbyggd global progressiv jackpot plus två kraftfulla basspelfunktioner.
Fruitoids SlotThis image has an empty alt attribute; its file name is Fruitoids-Slot.jpgFruitoids Slot är en klassiker som nu har portats från Flash till HTML5 och fått den fulla Yggdrasil-behandlingen i processen med förnyade ljud och visuella effekter.